Special Offer: Resort Promo Package!
Besteprijsgarantie
Anambasferry.com is Officieel Partner van Agoda en Booking.com

  
Anambas Ferry
Anambas Ferry
  veerboot - schip - vliegtuig - hotel - info - galerie - contact - links - sitemap - copyright - !!!
Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Anambas Ferry
   bawah - ayam - penjalin - durai - temawan - air asuk - kuku - mengkait - scuba - snorkelen - sportvissen - watervallen - strand - cultuur - gebedshuizen - keuken

Hotels en pensions in Anambas

Anambas is in het touristenwereldje relatief nog maar een nieuwkomer als het gaat om idyllische strandbestemmingen, cultuur, natuur en island-hopping. Als gevolg hiervan is ook het aanbod aan accommodaties in Anambas nog niet bepaald groot. En dit heeft tot gevolg dat Anambas nog niet zo uitvoering in de reisbrochures wordt aangeboden. Een soort kip-ei situatie dus.

Echter, enkele jaren geleden is hier verandering in gekomen. Met name reisbureas die zijn toegespits op baanbrekende vakanties naar vooralsnog onontdekte en zo goed als onbetreden gebieden hebben Anambas inmiddels ontdekt. Daarnaast zijn ook de homestay- en de backpackerscommunities en ook de internationale duik- en zeilgemeenschap Anambas tegenwoordig wat meer aan het promoten in blogs en in andere websites.

Als gevolg van deze ontwikkeling neemt ook het aantal hotelletjes, bed & breakfasts en pensionnetjes op de Anambaseilanden momenteel toe. Gezien deze ontwikkelingen is het slechts een kwestie van tijd dat Anambas een omslagpunt bereikt. We verwachten dat Anambas dit jaar, uiterlijk volgend jaar deze doorbraak gaat beleven en vanaf dat moment als internationaal must-go, must-see, must-do vakantieparadijs zal worden aangemerkt.

Dit betekent dat als u Anambas wilt beleven zoals het er nu is: onvervalst, origineel en nog onbesmet met de Burger Kings, de Sheratons en de andere westerse multinationals, dan is het raadzaam om uw reis binnen afzienbare tijd te reserveren. Juist nu, onveranderd door het moderne leven en met ongerepte natuur, ontelbare smetteloze bounty stranden en het lome kampongritme nog bijna volledig intact, juist nu is Anambas op zijn aantrekkelijkst.

Accommodatie

Bij de volgende accommodations kunt u terecht als u op zoek bent naar een prima overnachtigen voor een prima tarief: Wisma Sakura, Tarempak Beach Hotel, Hang Tuah, Kusuma Resort en Anambas Inn.

Heeft u liever wat meer luxe, dan kunt u terecht bij Anambas Resort, Tenggiling Resort, Anambas Dive Resort, Nongkat Cottage by the Beach, Piugus Resort of het superluxe Pulau Bawah.

Actie: Resort Promo Package!

Tip: De Anambaseilanden hebben niet altijd de uitgebreide Wi-Fi dekking die u wellicht gewend bent. Dit geldt ook voor de hotels, pensionnetjes en bed & breakfasts. Kortom, het kan enige tijd duren voordat u antwoord krijgt op uw per email verzonden reserveringsverzoek. Ontvangt u liever direct antwoord op uw verzoek, dan kunt u SMS-en of bellen met +65 900 79345.

Hotels in Anambas
Hotels in Anambas
Loading
  Booking.comBespaar tot 75%