NEW: Singapore Ferry
Direct to Desaru Coast!
Special Offer: Resort Promo Package!

 
  Mobile 
Anambas Ferry
Anambas Ferry
  veerboot - schip - vliegtuig - hotels - info - galerie - contact - links - sitemap - copyright - !!
Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Anambas Ferry
   bawah - ayam - penjalin - durai - temawan - air asuk - kuku - mengkait - scuba - snorkelen - sportvissen - watervallen - strand - cultuur - gebedshuizen - keuken

Strandvakantie op de Anambasarchipel

Het is niet voor niks dat Anambas in 2012 van CNN de titel "Tropisch Paradijs", heeft gekregen. De stranden op Anambas ogen werkelijk als een chique reisbrochure. Iedereen die de idyllische schoonheid van Anambas voor het eerst ziet, in een brochure of in het echt, maakt al gauw de vergelijking met een ander adembenemend paradijs, namelijk de Malediven.

Bijvoorbeeld Pulau Bawah. Of Pulau Penjalin, Pulau Temawan, Pulau Durai of Pulau Ayam. Al deze eilandjes hebben allemaal schitterende Expeditie Robinson strandjes die nog zo goed als onontdekt zijn door toeristen.

En dit zijn niet eens de enige bountystrandjes op Anambas. Zo zijn de stranden van Selat Rangsang , Pasir Manang, Tanjung Momong, Kusik en Rewak Beach, en last but not least, die van Padang Malang, allemaal van superieure kwaliteit. En het mooiste van alles is dat je op Anambas het strand, of zelfs het hele eiland, nog helemaal voor jezelf alleen kunt hebben. Een unieke ervaring.

Ben je op zoek naar Expeditie Robinson eilandjes met oogverblindend mooie stranden? Amazing Anambas!

Pantai Padang
Padang Beach
Loading