Special Offer: Resort Promo Package!
Besteprijsgarantie
Anambasferry.com is Officieel Partner van Agoda en Booking.com

  Mobile 
Anambas Ferry
Anambas Ferry
  veerboot - schip - vliegtuig - hotels - info - galerie - contact - links - sitemap - copyright - !!!
Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Anambas Ferry
   bawah - ayam - penjalin - durai - temawan - air asuk - kuku - mengkait - scuba - snorkelen - sportvissen - watervallen - strand - cultuur - gebedshuizen - keuken

Selat Rangsang

Bent u op zoek naar een afgelegen exotisch bounty strand? Een strand waar u met speels gemak in de huid van Robinson Crusoe kunt kruipen? Dan is het strand van Selat Rangsang precies het strand dat u zoekt.

Een van de aantrekkeljke aspecten van het strand van Selat Rangsang Beach is dat het is verscholen, omringd als het is door diverse heuvelachtige andere eilandjes. Toch is het niet eens moeilijk om er te komen. Sterker, vanaf Tarempa is het slechts een half uurtje varen per speedboot. Of u neemt een pompong en dan bent u zo'n twee uurtjes onderweg.

De omgeving van Selat Rangsang is niet alleen een lust voor het oog, maar Selat Rangsang is ook een waar paradijs voor liefhebbers van de zee en buitenmensen met een hang naar het avontuur. Zo is Selat Rangsang is een prima snorkel- en/of duiklocatie. Het zeewater rondom Selata Rangsang is kalm, ondiep, vol koraal en heerlijk van temperatuur, ideaal voor jong en oud.

Maar uiteraard kun je op Selat Rangsang ook gewoon lekker luieren en ontspannen strandwandelingen maken. Eet u overigens graag vis, dan moet u op Selat Rangsang zeker een hengeltje uitgooien, want dat u er vissen zult vangen, staat vast. Heerlijk voor op de BBQ die avond.

De beste tijd om Selat Rangsang te bezoeken is vanaf april tot oktober. Zo rond november begint de noordoost moesson van zich te spreken in deze contreien. Het weer verandert dan van stabiel, zonnig zomerweer naar een meer onstuimig karakter met regelmatige buien, die vervolgens plaats maken voor regen, perioden met wind, een ruwe zee en overwegend bewolkt weer.

Tegen maart begint de zuidwest moesson, waarmee het natte weer weer plaats maakt voor heerlijke zonnige dagen, tropische temperaturen en een lekker verkoelend briesje. Wilt u hier ook van genieten, dan is Selat Rangsang absoluut de place to be.

Kom naar ons zonneparadijs. Kom naar Selat Rangsang
Kom naar ons zonneparadijs. Kom naar Selat Rangsang
Loading
 


Pulau Selat Rangsang
Pulau Selat Rangsang

Bespaar tot 75%