Besteprijsgarantie

  
Anambas Ferry
Anambas Ferry
  veerboot - schip - vliegtuig - hotel - info - galerie - contact - links - sitemap - copyright - !!
Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Anambas Ferry
   bawah - ayam - penjalin - durai - temawan - air asuk - kuku - mengkait - scuba - snorkelen - sportvissen - watervallen - strand - cultuur - gebedshuizen - keuken

Padang Malang

Padang Malang is gezegend met een strand van maar liefst 7 kilometer lang, het langste strand van de gehele Provincie Riau. Dit zachtglooiende en boogvormige strand is echter niet alleen lang, maar, dank zij de vele palmbomen overal, ook nog eens een lust voor het oog. Het grote aantal bomen biedt bovendien schaduw voor urenlang luieren, picknicken of zwemmen en snorkelen.

Overigens ook diverse tuinhuisjes zijn beschikbaar gemaakt in Padang Malang, waar bezoekers gratis gebruik van kunnen maken. Wat is er nou fijner dan heerlijk in je eigen tuinhuisje van de rust en de prachtige omgeving genieten? En laten we ook het oogverblindende uitzicht niet vergeten.

Maar ook erg fijn is dat de zee hier slechts zeer gestaag dieper wordt. Hierdoor kun je ver het water in lopen, ideaal voor de wat oudere onder ons of kids of voor snorkelaars die liever vaste voet onder de grond hebben. Dit, uiteraard tezamen met het koele en kraakheldere zeewater, maakt Padang Malang een ideale plek voor een dagje heerlijk genieten.

Hoe kom je op Padang Malang? Je kunt bijvoorbeeld vrij eenvoudig een scooter huren vanuit Letung en het ritje van ongeveer een half uurtje maken naar Padang Malang. Maar je kunt er ook via de zeeroute, d.w.z. een pompong of een speedbootje huren. Omdat je dan om het eiland Jemaja heen vaart, kan deze tocht wat langer duren. Maar het is wel een toucht met vermaak, want je krijgt een fiks aantal spectaculaire panorama's voorgeschoteld.

Welk transport je ook kiest:

Selamat datang ke Padang Malang :)

Pantai Padang Malang
Padang Malang - een stukje paradijs op aarde
Loading
 
Booking.comBespaar tot 75%