NEW: Singapore Ferry
Direct to Desaru Coast!
Special Offer: Resort Promo Package!

 
  Mobile 
Anambas Ferry
Anambas Ferry
  veerboot - schip - vliegtuig - hotels - info - galerie - contact - links - sitemap - copyright - !!
Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Anambas Ferry
   bawah - ayam - penjalin - durai - temawan - air asuk - kuku - mengkait - scuba - snorkelen - sportvissen - watervallen - strand - cultuur - gebedshuizen - keuken

Anambas

Voordat u besluit uw Anambas reis daadwerkelijk te boeken, is het best wel nuttig om te beseffen dat bestemmingen als Anambas, d.w.z. oorden die nog niet echt door reizigers zijn ontdekt en ook nog niet echt op reizigers zijn ingesteld, over het algemeen niet voor iedereen weggelegd zijn. De kans bij dergelijke plekken is doorgaans namelijk wat groter dat je her en der op een verassing stuit dan bij gevestigde Aziatische vakantielanden als bijvoorbeeld Singapore, Taiwan of Japan.

Zo kan er een kink in de kabel ontstaan door de niet altijd even optimale infrastructuur in deze ongepolijste gebieden. De bus kan vertraagd zijn door motorproblemen of als gevolg van een plotselinge overstroming elders. De electriciteit kan spontaan uitvallen in het dorp, de zogeheten "lampu mati". Of er zijn in uw eettentje uitsluitend hete sambalgerechten verkrijgbaar. Ook kan het niet spreken van de lokale taal tot verwarring leiden. En is het niet altijd even vanzelfsprekend dat je kunt pinnen. Kortom, het gaat misschien niet altijd van een leien dakje in Anambas.

Bent u echter het type doorgewinterde reiziger dat verassingen niet als problemen ziet maar juist als uitdagingen? Bent u van mening dat dergelijke uitdagingen juist horen bij het ontdekken van nieuwe en nog onontgonnen gebieden en dat deze uitdagingen nou net het verschil maken tussen een doorsnee vakantie over de grens en een echt buitenlands avontuur? Dan is Anambas voor u.

Anambas vereist doorgaans namelijk een bepaalde mate aan flexibiliteit, zowel in schema als in instelling. Bent u leergierig, onverschrokken en vindingrijk, dan zal uw verblijf in Anambas niet alleen enorm leerzaam blijken, maar uw Anambasavontuur zal u ook veel genoegen, voldoening en bewondering opleveren. Anambas bevindt zich immers nog altijd zo goed als in natuurstaat, en is oogverblindend mooi bovendien.

Selamat Jalan ke Anambas.

Anambas Ferry kantoor in Bintan
Anambas Ferry kantoor in Bintan
      De boot naar Jemaja en Tarempa
De boot naar Jemaja en Tarempa
Loading