NEW: Singapore Ferry
Direct to Desaru Coast!
Special Offer: Resort Promo Package!

 
  Mobile 
Anambas Ferry
Anambas Ferry
  veerboot - schip - vliegtuig - hotels - info - galerie - contact - links - sitemap - copyright - !!
Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Anambas Ferry
   bawah - ayam - penjalin - durai - temawan - air asuk - kuku - mengkait - scuba - snorkelen - sportvissen - watervallen - strand - cultuur - gebedshuizen - keuken

Durai Eiland

Het Eiland Durai heeft recent, evenals de eilanden Mangkai, Pahat en Penjalin, de status van beschermd zeegebied gekregen. De overheid van Anambas heeft deze maatregel genomen omdat deze eilanden als belangrijk bekend staan als het gaat om de levenscyclus van diverse zeeschildpadsoorten in de Anambasregio.

De afgelegen stranden van deze vier eilanden vormen namelijk sinds mensenheugnis de broedlocatie van o.a. karetschildpadden en leerschildpadden.

Het leggen van de eieren door deze schildpadsoorten staat bij veel eco-toeristen hoog op de lijst om een keer van dichtbij te beleven. Durai is a.g.v. het relatief grote aantal broedplekken de ideale locatie voor turtle-watching.

Maar Durai heeft meer te bieden; afgezien de schitterende omgeving's van het eiland is Durai ook de perfecte plek voor eilandrecreatie, zoals lekker relaxen op het strand, barbecuen, of snorkelen en scuba duiken en zelfs voor zeehengelen.

Kortom, bent u van plan een ontdekkingsreis door Anambas te maken, dan mag Durai absoluut niet ontbreken.

Durai Eiland
Durai Eiland
Loading