Special Offer: Resort Promo Package!

 
  Mobile 
Anambas Ferry
Anambas Ferry
  veerboot - schip - vliegtuig - hotels - info - galerie - contact - links - sitemap - copyright - !!!
Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Anambas Ferry
   bawah - ayam - penjalin - durai - temawan - air asuk - kuku - mengkait - scuba - snorkelen - sportvissen - watervallen - strand - cultuur - gebedshuizen - keuken

Vliegtickets naar Anambas

Als u niet zo heel veel vrije dagen hebt en zo snel mogelijk op de Anambaseilanden wilt zijn, dan kunt u het beste per vliegtuig gaan. Het vliegtuig vetrekt iedere maandag en zaterdag naar Anambas en vliegt dezelfde dag weer terug naar Bintan.

De vlucht duurt zo'n 55 minuten, zij het dat dit uiteraard ook afhangt van o.a. de weersomstandigheden en eventuele vertragingen rondom het vliegveld.

De vertrektijd vanuit Bintan is 13.30 en de aankomsttijd op het vliegveld van Matak is 14.15. Vanuit Matak is de vertrektijd 14.40 en de aankomsttijd op Bintan is 15.45.

Prijs van een enkele reis is US$ 110. Baggagelimiet is 10 kilo.

Ter info, check-in is een uur voor de vertrektijd en het is aanbevolen om ruim op tijd op het vliegveld te zijn. Overigens, vanaf Matak zijn er zogeheten water taxi's beschikbaar die in zo'n 20 minuten naar Tarempa varen.

Gaat u dus liever met het vliegtuig naar Anambas, dan kunt u onderstaand formulier invullen om uw zitplaatsen te reserveren. Wilt u eerst wat meer informatie, dan kan dat ook met dit formulier

          Plaats uw reservering voor vliegtickets naar de Anambaseilanden hier

Uw naam:  m.  v.
Land: 
Email: 
Mobiel nummer: 
Aantal passagiers: 
Vertrekdatum:                       
Retourdatum:                       
Uw vraag/opmerking/feedback: 
 

Loading
 


Welkom op Anambas
Welkom op Anambas