NEW: Singapore Ferry
Direct to Desaru Coast!
Special Offer: Resort Promo Package!

 
  Mobile 
Anambas Ferry
Anambas Ferry
  veerboot - schip - vliegtuig - hotels - info - galerie - contact - links - sitemap - copyright - !!
Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Anambas Ferry
   bawah - ayam - penjalin - durai - temawan - air asuk - kuku - mengkait - scuba - snorkelen - sportvissen - watervallen - strand - cultuur - gebedshuizen - keuken

Snorkelen in de Anambaseilanden

Met het azuurblauwe en altijd kraakheldere zeewater die het Anambasgebied rijk is, de ontelbare spierwitte stranden en de vele weelderige koraaltuinen in de regio, zal het niet bepaald onverwacht komen dat Anambas een groot aantal prima snorkellocaties biedt.

Met name rond de eilanden Penjalin, Temawan en Ayam is het kleurrijke onderwater natuurschoon spectaculair. De vele soorten van zowel het dieren- als het plantenrijk zijn hier een lust voor het oog. Maar ook de omgeving an sich, is zonder meer schitterend.

Een groot voordeel is bovendien dat veel van de snorkellocaties in de Anambasomgeving over het algemeen niet veel dieper zijn dan maximaal ca. 2 meter. Hierdoor zijn deze snorkelplekken heel geschikt voor iedereen die weliswaar van snorkelen houdt maar liever niet in al te diep water vertoeft.

Snorkelt u graag en staat u op punt uw vakantie te boeken naar het Indonesische Anambas, dan is het aan te raden uw snorkeluitrusting mee te nemen. In Anambas zijn snorkelspullen nog niet overal verkrijgbaar namelijk.

Tussen twee haakjes, wij adviseren ook altijd een zwemvest te dragen tijdens het snorkelen. Veiligheid staat immers altijd voorop.

                                 Wilt uw snorkelen op Anambas?
                                Dan kunt u hieronder meer details aanvragen


Uw naam:  m.  v.
Land: 
Email: 
Mobiel nummer: 
Aantal snorkelaars: 
Vertrekdatum:                       
Retourdatum:                       
Uw vraag/opmerking/feedback: 
 


Snorkelen in Anambas
Snorkelen in Anambas
Loading