Special Offer: Resort Promo Package!
Besteprijsgarantie
Anambasferry.com is Officieel Partner van Agoda en Booking.com

  Mobile 
Anambas Ferry
Anambas Ferry
  veerboot - schip - vliegtuig - hotels - info - galerie - contact - links - sitemap - copyright - !!!
Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Anambas Ferry
   bawah - ayam - penjalin - durai - temawan - air asuk - kuku - mengkait - scuba - snorkelen - sportvissen - watervallen - strand - cultuur - gebedshuizen - keuken

Pasir Manang

Als u eenmaal op de Anambaseilanden bent, dan is een bezoek aan het strand van Pasir Manang absoluut aan te bevelen. Pasir Manang is zonder twijfel een van de mooiste stukjes van de Anambas.

Prachtige, hagelwitte stranden, wuivende kokosnootbomen en omringd door het helderste zeewater dat je je maar kunt indenken, met daarnaast uitgestrekte koraaltuinen, Pasir Manang lijkt regelrecht uit een glossy reismagazine te komen.

Omdat Pasir Manang onbewoond is en een absolute rust uitstraalt waar je doorgaans alleen maar van kunt dromen, staat dit unieke stukje paradijs hoog op de lijst van plekjes in Anambas die je bezocht moet hebben.

Bent u voornemens een bezoek aan Pasir Manang brengen, vergeet dan niet uw camera mee te nemen, want dit pareltje is eenvoudig te fraai om slechts in woorden weer te geven wanneer u weer terug bent op het thuisfront en u de schoonheid ervan aan uw familie en vrienden wilt beschrijven.

Pasir Manang - ongeëvenaarde schoonheid.

Pasir Manang
Pasir Manang
Loading
 Bespaar tot 75%