NEW: Singapore Ferry
Direct to Desaru Coast!
Special Offer: Resort Promo Package!

 
  Mobile 
Anambas Ferry
Anambas Ferry
  veerboot - schip - vliegtuig - hotels - info - galerie - contact - links - sitemap - copyright - !!
Bahasa Indonesia Click here for English Italiano Français Deutsch Español Português Nederlands
Anambas Ferry
   bawah - ayam - penjalin - durai - temawan - air asuk - kuku - mengkait - scuba - snorkelen - sportvissen - watervallen - strand - cultuur - gebedshuizen - keuken

Pasir Momong

Mocht u tijdens uw Anambas reisje besluiten het een dagje wat rustiger aan te doen en u bevindt zich in Tarempa, dan hebben we een fijne strandtip voor u: Huur voor weinig een scootertje van de vele aanbieders bij de ferry terminal in Tarempa en rij ermee, tesamen met uw strandspulletjes, naar het strand van Pasir Momong.

Pasir Momong ligt op zo'n 5 minuten scooteren, net buiten Tarempa en is een heerlijk ontspannen rustpuntje temidden van uw Anambas avontuur.

Het Momong strandje zelf is klein en zo rustig dat het zo goed als een privéstrandje is. De kans is dan ook groot dat u het hele strand helemaal voor uzelf heeft.

Toch is het zand in het Pasir Momong strand hagelwit en het water kraakhelder en zo blauw dat je je tijdens het zwemmen in het water van een zwembad waant.

Maar heb je een snorkelmasker, dan zie je de prachtige koraaltuinen van Momong en de vele felgekleurde visjes die rond het koraal zwemmen. Bonustip: Neem een onderwatercamera mee, want de plaatjes die je hier kunt schieten zijn absoluut de moeite waard.

Mocht je wat later op de middag al lekker zongebruind zijn, dan is het goed te weten dat er in Pasir Momong een gezellig houten cabana barretje staat, waar je snacks en frisdrank kunt kopen en de rest van de dag in de koele schaduw van de heerlijk rustgevende omgeving kunt genieten.

Life's good in Pasir Momong :)

Mocht u overigens liever in een eigen huisje in Tarempa verblijven i.p.v. in een hotel of resort, dan kan dat want er staan in Tarempa, en wel in Pasir Momong, twee unieke Airbnb huisjes.

Heeft u interesse om een tijdje te verblijven in uw eigen home-away-from-home in een schitterend tropisch paradijs? Dan kunt u dat u ons dat hier laten weten. We laten u graag de details weten, geheel vrijblijvend uiteraard.
Loading